„Cryptoeddu“ – Вашата платформа со криптовалута

Дали постои начин за безбедно чување на криптовалути? Нели постојно се слуша за хакерски напади врз сметки на криптоберзи или виртуелни паричници. Каква опција за купување, чување и примање на криптовалута е најбезбедна? Ова прашање, коешто си го поставуваат како инвеститорите почетници, така и експертите од таа област. За среќа постојат безбедни опции за почеток, какви што се едукативните пакети со криптовалута.

 

Инвестирање во криптовалути – исплатлив тренд или имагинарен меур од сапуница

Иако криптовалутите постојат повеќе од една деценија, дури пред некоја година тие добија широка заинтересираност. Поради исклучителниот пораст на курсот на Биткоинот во годините 2015-2017, инвестициите во криптовалути станале толку модерни што почнале да стигнуваат до луѓе, коишто порано не се интересирале за инвестиции. Токму во тие години, многумина посакале да си ја пробаат среќата токму преку купување на криптовалути. Но, по декември 2017 година, цената на Биткоинот почнала драстично да опаѓа и малкумина веруваа дека таа валута ќе се врати на претходното блескаво ниво. Инвеститорите се префрлиле на други виртуелни валути, како: „Ripple“, „TRON“, „Litecoin“.

Меѓутоа се покажало дека Биткоинот се вратил во форма многу побрзо од очекуваното и во овој момент повторно добива на вредност. За инвеститорите тоа е знак дека криптовалутите може да се сметаат за „циклична“ актива, којашто од време на време драстично ја зголемува својата вредност, по што брзо ја губи. Гледајќи од перспектива на стабилноста на пазарот, аквите флуктуации не се особено посакувани, меѓутоа истовремено означуваат дека криптовалутите станале одлична актива за шпекулација.

Инвестирање средства – започнете од ...

Постојат многу правила, според кои би требало да се раководат инвеститорите почетници. Пред да се започне со процесот на инвестирање, треба да се разгледаат најмалку неколку достапни опции. Мериторната подготовка е фаза која е исто толку важна, колку и вложувањето на средствата – никогаш не треба да се купува актива, којашто не се познава.

Дефинитивно лоша идеја е инвестирањето на сите акумулирани средства одеднаш. Експертите обично советуваат еднократно за инвестирање да се наменат до дваесет проценти од поседуваниот износ,никогаш да не се земаат кредити за инвестирање. Исто така, добро е инвестициското портфолио да се разбие на неколку – од три до пет – различни видови актива, на пример: две криптовалути, злато, два пакети на акции.

 

Идеален старт – Стартен пакет со криптовалута.

За инвеститорите почетници интересна алтернатива за стекнувањето на искуство самостојно се едукативните пакети со криптовалута. Цел на едукативните пакети е едукација за инвестирањето и менаџирањето со монетите. Знаењето се предава со посредство на едукативни материјали, како е-книги, вебинари и онлајн обуки. Со нивна помош, аматерите на полето на инвестирањето ќе се запознаат со основите на инвестирањето, карактеристиките на инвестициите во криптовалутите и како најдобро да се менаџира со избрана криптовалута.

Во секој едукативен пакет, освен материјали, клиентот добива гратис единици на криптовалута. Постојат многу видови на пакети, коишто се разликуваа според нудената бесплатна криптовалута и нејзината количина. Додавањето на таквиот гратис има за задача да ги поттикне инвеститорите почетници практично да го користат знаењето стекнато преку учењето. Состојбата и вредноста на акумулираните единици може во секој момент да се провери со помош на т.н. код од картичката, којшто содржи корисничко име и лозинка за сметка.

Инвестиционото портфолио се управува од страна на посредничка платформа што треба да го заштити инвеститорот почетник од губење или кражба на средствата од сметката. Меѓутоа средствата во облик на криптовалута може да се впаричат во секој момент.

Модерна платформа – „Cryptoeddu“

„Cryptoeddu“ е вид на посредничка платформа, во рамки на која секој инвеститор може да добие пристап до избрана криптовалута на два начини. Првиот начин е докупување на пакет за обука во рамки на пакет за обука со криптовалута – тогаш ги купува само едукативните материјали, а одреден износ во криптовалута добива гратис.

Исто така, постои можност за подигнување на криптовалута, којашто веќе претходно била купена во рамки на пакет. Пакетите може да се купат кај партнерите на „Cryptoeddu“ – брендови кои креираат едукативни пакети и во таков случај доволно е да се внесе кодот од 8 цифри доставен заедно со пакетот, за да се добие пристап до бесплатни токени на криптовалутата. Меѓутоа претходно треба да се осигурите дека дадениот бренд соработува со платформата „Cryptoeddu“. Купете го Вашиот Стартен пакет. На страницата „CryptoEddu“ во овој момент по промотивна цена може да се добие Пакетот „Ripple Plus“. Тој сет содржи низа на е-книги и вебинари кои третираат прашања поврзани со инвестициите во криптовалути, законодавството поврзано со нив, безбедносните прашања и инвестицискиот ризик, како и спецификата на инвестирање во криптовалутата „Ripple“.

Па оттука, Пакетот „Ripple Plus“ е опширен компендиум на знаење, којшто може да даде солидни мериторни основи на човек, којшто никогаш претходно не инвестирал во криптовалути или дури и немал контакт со нив. Дополнително, кон секој пакет се додаваат бонуси во облик на бесплатни единици на „Ripple“. Количината на единици зависи од пакетот, којшто ќе го избере клиентот – постои и опција за купување на Стартен пакет „Ripple“ без рабат.

Пакетот „Ripple Plus“ и Стартниот пакет „Ripple“ може да се купат на страницата „Cryptoeddu“

 

Подигнете го Вашето крипто

Единиците купени во рамките на пакет се чуваат во индивидуален паричник поврзан со секое купување. Кодот од 8 цифри кој се наоѓа на картичката приложена кон сетот овозможува располагање со акумулираните средства.

За да се подигне криптовалутата, треба да се кликне на табот „Подигнување на криптовалута“ во орниот дел од страницата. Ќе се појави прозорче, во коешто треба да се внесе добиениот код и имејл адресата наведена при правењето на нарачката.

Место, во коешто треба да се внесе кодот

Вреди да се спомене дека за разлика од другите сервиси, на коишто може да се купи криптовалута, „CryptoEddu“ се истакнува со многубројни соработки со фирми што нудат бесплатни единици на криптовалута приложени кон обуки. Затоа на страницата „Cryptoeddu“ може, исто така, да се реализира подигнување на криптовалутата приложена кон сет купен надвор од платформата. Тогаш процедурата на добивање на криптовалутата е идентична, како во случај на едукативен пакет со криптовалута купен директно на страницата „Cryptoeddu“.

0 Comments

  1. Уметноста на инвестирањето | платформата Cryptoeddu | cryptoeddu мислења

    […] кон пакет се чуваат во индивидуален паричник во продавницата „Cryptoeddu“. Кодот составен од 8 цифри, којшто се наоѓа на […]

Leave a comment

 cheap air max 90 mens