Monthly Archives: Wrzesień 2020

„Cryptoeddu“ – Вашата платформа со криптовалута

Дали постои начин за безбедно чување на криптовалути? Нели постојно се слуша за хакерски напади врз сметки на криптоберзи или виртуелни паричници. Каква опција за купување, чување и примање на криптовалута е најбезбедна? Ова прашање, коешто си го поставуваат како инвеститорите почетници, така и експертите од таа област. За среќа постојат безбедни опции за почеток,…
Read more

Cryptoeddu – Platformë jote e kriptomonedhave

A ekziston ndonjë mënyrë e sigurt për ruajtjen e kriptomonedhave? Në fund të fundit shpesh dëgjojmë për sulme e hakerave në llogaritë e kriptomonedhave ose në portofolet virtuale. Cila është alternativa më e sigurt për të blerë, ruajtur dhe tërhequr kriptomonedhat? Kjo është një pyetje që e shtrojnë si investitorët fillestarë ashtu dhe ekspertët e…
Read more

 cheap air max 90 mens